nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

De voordelen van hennepzaad-olie

Wat is biologische hennepzaadolie?

Biologische hennepzaadolie (Biohennepolie) is bekend om zijn uiterst positieve effect op het menselijk lichaam en wordt ook wel ‘wonderolie genoemd. Hennepzaadolie is een volledig plantaardig product. 

Tegenwoordig wordt biohennepolie voor velerlei gezondheidsdoelen gebruikt en in verscheidene therapieën toegepast. Voor de versterking van ons immuunsysteem spelen de stoffen Omega 3, Omega 6, Omega 9 en GLA (Gamma Linolzuur) een belangrijke rol. Ons lichaam wordt door het immuunsysteem tegen allerlei ziekten beschermt.

Hennepzaadolie van de hennepplant is de enige plantaardige en eetbare olie, die al deze belangrijke bestanddelen bezit.

Wat zit er in?

Biohennepolie bevat unieke verhoudingen aan Omega 3, Omega 6 en GLA (Gamma-Linolzuur). De essentiële stoffen voor een goede gezondheid. Omdat Biohennepolie deze stoffen bevat, kan het een verlichtende en preventieve werking hebben bij verschillende soorten ziektebeelden en bepaalde symptomen.

Biohennepolie is rijk aan 8 essentiële aminozuren, rijk aan vitamine B en vitamine E. Het bezit ook een hoog percentage (bijna 90%) aan onverzadigde vetzuren. Deze onverzadigde vetzuren hebben een zeer belangrijke rol in een gezond dieet van ieder mens. Biohennepolie bevat 50 tot 70% Linolzuur (omega 6) en 15 tot 25% Alfa-linolzuur (omega 3). Al een dagelijkse inname van 10 tot 20 gram hennepzaadolie bevredigd de totale behoefte van ons lichaam naar vetzuren.

Hoe te gebruiken?

Voor een optimale (medicinale) werking van de hennepolie raden wij u aan om de olie koud (rauw) te consumeren. Twee eetlepels per dag per volwassene is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid om het lichaam in balans te brengen/houden. De olie kan als smaakmaker worden toegevoegd aan bijvoorbeeld: soepen, pasta’s, salades en (ijs)dressings, sauzen en pesto. Ook is de olie zeer geschikt om gerechten af te maken en/of op smaak te maken. Wij raden echter aan om de olie niet te hoog op te warmen, aangezien dan de nuttige gezonde stoffen in de olie worden afgebroken. 

De efecten van bio hennepzaad-olie

Inname van hennepzaadolie gaat goed samen, en kan verlichting bieden, met betrekking tot de volgende ziektebeelden:

 • Allergieën – Een juiste balans aan vetzuren in het lichaam helpt bij allergieën. Hennepzaadolie bevat de meest essentiële vetzuren.
 • Afvallen – De stof GLA kan helpen bij het verminderen van het gewicht. Hennepolie bevat GLA (Gamma Linolzuur).
 • Puistjes en acne – Bij de behandeling van huid-infecties kan hennepolie werken. Tevens kan het voor verlichting van de symptomen bij jeuk en huid-schilfering zorgen.
 • Hoge bloeddruk / hartziekten – Door hennepolie wordt de balans in het lichaam hersteld. Het zorgt voor verlaging van de hoge bloeddruk en het werkt preventief tegen hart- en vaatziekten.
 • Hyperactiviteit (ADHD) – Meer onderzoek is nodig, maar er is reeds aangetoond dat goede resultaten behaald worden met een dieet van omega 3, omega 6, omega 9 en gamma linolzuur.
 • Zweren – Eén van de hoofdingrediënten van hennepolie, de stof GLA, kan werken tegen (maag)zweren.
 • Onaangename menstruatie symptomen – Een verbetering van de onaangename symptomen wordt door talloze vrouwen bevestigd.
 • Oogziekten – Bij oogziekten kan hennepolie een (pijn)verlichtende werking bieden.
 • Alcoholisme – Vermoedelijk kan GLA de hunkering naar alcohol verminderen. Hennepolie bevat GLA. Tevens kan het mogelijke beschadiging(en) aan de lever voorkomen, zelfs genezen.
 • Kanker – Bij de behandeling van borstkanker kan GLA nuttig zijn. Hennepolie bevat GLA. Diverse bronnen meldden ons daarnaast beterende effecten bij verschillende andere vormen van kanker.
 • Reuma / Artritis – In het algemeen kan GLA zwellingen van gewrichten en ochtendstijfheid verminderen. De pijn bij reuma en artritis wordt verlicht.
 • Diabetes – De activiteiten van het hele zenuwstelsel worden ondersteund door GLA en het werkt dus preventief tegen zenuwaandoeningen. Diabetes bijvoorbeeld veroorzaakt deze aandoeningen. 

Heb je zelf goede ervaringen met deze olie? Deel het met ons in een berichtje.

  Goodels     21-02-2017 15:48     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 JAMES WILLIAMS -  20-12-2017

mijn vrouw lijdt aan alvleesklierkanker waarvan werd bevestigd dat het fase vier was, de dokter vertelde me dat ze weinig kon doen omdat ze niet reageerde op de behandeling, maar mijn zwager kwam ons te hulp door deze hennepolie te bestellen bij Rick Simpson Foundation, die hij zei, heeft een aantal patiënten geholpen om kanker van verschillende soorten te bestrijden, dus we besloten om het een kans te geven, tot nu toe verbetert mijn vrouw heel goed en kan ze op dit moment helemaal alleen rondlopen. Ik voelde dat het nodig was om anderen die aan deze acute ziekte leden te laten weten dat als je eenmaal een goede hennepolie hebt, het echt een goede tweede kans op leven kan geven. Als u deze hennepolie nodig heeft, kunt u contact opnemen met de stichting die mijn zwager heeft geleverd met deze e-mail: ricksimpsoncannabis@hotmail.com

Cookies? Wij gebruiken deze alleen om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.