nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Welkom text


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling van het product niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Goodels geretourneerd worden.

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Stuur ons een email met daarin de volgende gegevens:

- besteldatum
- ontvangstdatum
- ordernummer en/of factuurnummer
- uw naam en adresgegevens
- uw bankrekeningnummer (IBAN) en de juiste tenaamstelling
- eventueel reden van retour (niet verplicht)

Indien gewenst kunnen wij u ook een modelformulier voor retourzending toesturen. Stuur hiervoor een email naar info@goodels.nl. U bent niet verplicht dit formulier te gebruiken.

Adres voor retourzending:

Hemp Trade Center - Goodels.nl
Johannastraat 6
5616 PR EINDHOVEN
 


| Meer

Cookies? Wij gebruiken deze alleen om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.